• 01

    Baterei industri

    Solusi Baterai Lithium Paling Apik lan Panyedhiya Baterai sing dipercaya lan Produk

  • 02

    Batré E-mancal

    Bagean penting saka E-mancal
    Pilihan paling apik kanggo kabeh jinis lan jinis sing paling apik kanggo sampeyan

  • 03

    Baterya ESS

    Bateri panyimpenan energi khusus ISO9001: 2015
    pabrikan sistem manajemen kualitas

  • 04

    Baterei LiFePO4

    Produsen 10+ taun
    Keluwesan maksimal & Keamanan maksimal

pro_img

Produk Anyar

  • Bike
    merek

  • Khusus
    nawakake

  • Wareg
    klien

  • Mitra saindenging
    USA

KENE PILIHAN SOSLLI

  • kenapa milih baterei lithium-ion

    Kimia baterei lithium-ion wis dadi kimia baterei industri sing dipilih kabeh saka kendharaan listrik dadi panyimpenan energi, saka komersial dadi sarana kanggo aplikasi militer. Keuntungan saka pabrik baterei lithium-ion kalebu. · Kapadhetan energi sing luwih dhuwur ngetrapake wektu sing dawa ing antarane biaya · Ukuran kompak lan bobote entheng · Wektu mbayar ulang luwih cepet · Jasa operasi lan suhu suhu luwih akeh · Urip siklus dawa · Operasi gratis pangopènan.

  • Layanan SOSLLI

    · 7/24 layanan, Tanggepan cepet kanggo pitakonan klien sajrone jam 12jam · Solusi sing eksklusif lan unik sing diwenehake kanggo para klien dening insinyur / peneliti sing wis ahli lan profesional. · Ngatasi masalah kanthi cepet (24 jam) yen ana sing salah karo kualitas produk kita. · Produsen baterei litium sing unggul entuk sertifikat ISO9001: 2015, UL, CE, RoHS, UN38.3, MSDS dll. · Kabeh produk baterei SOSLLI nutup asuransi tanggung jawab produk US $ 1,000,000 dening CPIC.

  • Keuntungan SOSLLI: (Tindakna Sistem Kualitas ISO9001)

    1. karyawan Sistem Produksi 1600, peralatan sing diimpor saka Jepang lan Korea Kidul nggawe barisan produksi otomatis. 2. Sistem Produksi Kualitas 4-dimensi Kualitas, 110 staf QC, pamriksa 100%. 10 supplier industri paling ndhuwur, baterei sing ndarbeni CE, RoHS, UL, KC, IEC62133, MSDS, UN38.3, lan sapiturute 3. OEM / ODM (Flexibly Customizable) Pengalaman 10+ taun, Nyedhiyakake modul baterei sing cocog karo pelanggan kanggo beda-beda syarat aplikasi. 4. Teknik Inovasi sing terus-terusan 66+, pusat R&D pusat lan pusat uji coba karo organisasi tim sing ketat, peralatan lengkap lan investasi gedhe.

  • Sincere communication, commit to the achievement of customers and employees.  

Team work and focus on supply the best Li-ion battery products and services.Sincere communication, commit to the achievement of customers and employees.  

Team work and focus on supply the best Li-ion battery products and services.

    Semangat perusahaan

    Komunikasi ikhlas, komitmen kanggo nggayuh para pelanggan lan karyawan. Pakaryan tim lan fokus ing nyedhiyakake produk lan layanan baterei Li-ion sing paling apik.

  • Honest and diligent, Innovative and efficient,Quality and service, Cooperation and multi-win.Honest and diligent, Innovative and efficient,Quality and service, Cooperation and multi-win.

    Nilai perusahaan

    Jujur lan sregep, Inovatif lan efisien, Kualitas lan layanan, Kerjasama lan multi-win.

  • Become a leading technology, excellent quality, innovative and efficient, and first-class service international new energy enterprise!  Become a leading technology, excellent quality, innovative and efficient, and first-class service international new energy enterprise!

    Misi perusahaan

    Dadi teknologi sing unggul, kualitas apik, inovatif lan efisien, lan energi anyar internasional kelas pertama perusahaan energi anyar!

Blog Kita

  • Bebarengan karo PG&E: Tesla bakal mbukak proyek panyimpenan energi paling gedhe ing California

    Miturut laporan media asing, Tesla wis nggayuh kerjasama karo Pacific Gas Power Company (PG&E), salah sawijining perusahaan tenaga energi paling gedhe ing Amerika Serikat, kanggo ngasilake sistem baterei raksasa kanthi kapasitas nganti 1.1GWh. Electrek nglaporake manawa proyek kasebut kalebu ...

  • Teknologi lan prospek pangembangan sistem panyimpenan energi baterei litium

    Jaringan Panyimpanan Energi Polaris Energi: Forum Forum Pembangunan Internet Energi Energi (Beijing) 2017 lan Seminar Konstruksi lan Kerjasama Internet Energi Energi dianakake tanggal 1 Desember 2017 ing Beijing. Ing wayah sore forum teknis, Jiang Jiuchun, direktur National Ener ...

  • Taun kebangkrutan 2018: manajemen energi komprehensif macem-macem komisi energi ing njero internet energi

    Warta Jaringan Energi Panyimpen Polaris: Bisa diarani manawa 2016 lan 2017 minangka "taun konsep" saka internet energi. Ing wektu kasebut, saben wong isih ngrembug "apa energi internet", "kenapa internet energi", lan "apa energi ...

  • Profil Shenzhen SOSLLI Technology Co, Ltd

    Shenzhen SOSLLI Technology Co, Ltd diadegaké ing taun 2011. Minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing R&D, produksi lan dodolan baterei litium. Saiki duwe telung unit bisnis: Manufaktur sel baterei litium, divisi produk rampung, lan SOSLLI merek dhewe. Utama ...

  • Budaya perusahaan SOSLLI

    visi perusahaan Suo Sili tuwuh kanthi sehat lan dadi perusahaan sing umur abad! Misi Kita Dadi perusahaan energi anyar internasional kanthi teknologi sing unggul, kualitas, inovasi lan efisiensi, lan layanan kelas siji! Nilai inti Rajin, integritas, inovasi lan efisiensi, entuk ...