Profil Perusahaan - Shenzhen SOSLLI Technology Co, Ltd

PROFIL KORPORAT

Shenzhen SOSLLI Technology Co, Ltd mapan ing Kecamatan Pingshan, Shenzhen, sing cedhak karo Hong Kong lan Macao, kanthi transportasi sing trep. Perusahaan kasebut minangka perusahaan berteknologi tinggi profesional kanthi pangembangan, produksi lan dodolan baterei Lithium Ion sing bisa diisi ulang, solusi PACK lan baterei. Perusahaan iki didegaké ing taun 2008, sing kalebu 8,000 kothak persegi. Saiki perusahaan kasebut duwe luwih saka 1600 karyawan, luwih saka 110 tim QC profesional lan 60 tim teknis profesional. Saben aspek produksi saka pengadaan bahan mentah nganti kiriman produk wis dipantau dening staf QC. Saiki kita duwe departemen baterei silinder, paket baterei alus (Li-polimer), jabatan PAKE baterei lan departemen sistem manajemen. Pabrik 18650 lan 14500 sel Lithium ion nganti 200,000Ah saben dina. Kita nggunakake teknologi lan peralatan sing canggih, metode manajemen ilmiah ISO 9001 lan cara deteksi sing luwih apik, njamin keamanan lan stabilitas produk. Produk baterei SOSLLI akeh disenengi para pelanggan global. Kita kerjane rapet karo para pelanggan supaya bisa nyediakake urip lan siklus sing luwih dawa, produk lan layanan baterei sing luwih efektif. Klien klien entuk manfaat saka produk sudhut SOSLLI lan kemampuan teknis ing baterei E-mancal, baterei listrik, baterei panyimpenan energi, baterei industri 3C lan paket baterei selaras. Produk sing akeh digunakake ing ponsel pinter, laptop, piranti sing bisa nganggo piranti pinter, piranti IoT, kamera digital, produk Bluetooth, produk lampu, GPS, DVR, E-rokok, E-sikat untu, E-dolanan, bank listrik, energi UPS, saluran dhuwur RC UAV lan Robot, AGV, alat listrik, peralatan medis, lsp.

SOSLLI wis lulus sertifikat sistem kualiti ISO 9001: 2008 lan sertifikasi sistem lingkungan ISO 14001, produk baterei kita entuk UL, CB, IEC 62133, sertifikasi otorisasi CQC, CE, RoHS, KC, lan sertifikasi sing gegandhengan karo transportasi lan laporan MSDS, UN38.3, laporan kaweruh transportasi laut & udhara, lsp.

SOSLLI nduwe sistem formasi baterei maju, kabinèt tuwa, alat uji BMS, 100V alat uji baterei li-ion saiki, mesin welding otomatis, mesin pencocokan filter otomatis lan pusat uji coba. Pusat tes SOSLLI bisa nggayuh: tes safety, tes suhu dhuwur lan kurang, tes lingkungan, kacilakan lan tes akupunktur, tes gulung. Ana 66 tim R&D 80 persen minangka insinyur senior ing industri baterei luwih saka 10 taun. Pusat riset lan pangembangan kalebu elektronik, struktur, pasokan listrik, teknologi PACK, PV, lsp.

SOSLLI nyedhiyakake produk lan solusi baterei ion OEM & ODM. Produk kita digunakake ing industri militer, perawatan medis, keuangan, komunikasi, keamanan, transportasi, pertambangan, logistik, gudang lan elektronik konsumen.

Kita mbangun hubungan bisnis sing apik karo pelanggan Panasonic, Philips, Samsung, voltronicpower, Mindry, BOSCH, DJI, Linde, lsp. Baterei nduweni perlindungan lingkungan, safety, umur dawa, kauntungan unik sing dhuwur.

SOSLLI ngupayakake platform internasional kanggo nyedhiyakake layanan baterei sing mandheg. Sugeng rawuh lan kontak karo kita.

SIJIL KUALITI

ISO9001

UL

UN38.3

IEC62133

STRUKTUR ORGANISASI